ЮлЬчЄг
а знаєш яке саме шоколадне місце в люидин?
life in music |
Правила +Bonus Правила выкладывания музыки Проблемы со скачкой Жалоба на ссылку |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?
ЮлЬчЄг
а знаєш яке саме шоколадне місце в люидин?
Шот я даж представити неможу, жо це за місце...Сань, просвіти діфффку=)
я встидаюсь)
alex
Та лан тобі=))Скільки там є того...Тут всі свої
ніхатю..я кошу під культурного...і вашє оффТоп) :boast:
пошлим да? :sp:
SHKROM
Тараська, а ти знаєш жо це за місце??=)Хоть ти не мнись!!!
Я думаю шо любов це як бокс! Спочатку стрьомно(мандраж перед боєм), потім боляче (на рингу, коли тобі по писку надають), а потім кльово(коли виграєш або навпаки кінець фатальний (накаут - коли тобі внатурі фігово і морально і фізично). Такшо всім бажаю удачі, бо я в свої роки вже натерпівся всякого, слава богу зараз стабільно!
Кумедно=)
а шо не погано порівняв) шось схожого є)
Я десь читала, шо кохання має 3 критичних періода... Пів року.... 3....і 15.... (або шось приблизно), коли всьо йде не так, стабільні сарки, ти харишся, він... Лякатися і всьо кидати? Боротися за почуття?? Перечекати? А може тре буде довго чекати, а виявитья, шо не варто було...А може це не критичний період, а просто фініш?) Ась?
Звичайно, що треба почекати...Якщо чогось дуже захотіти, можна зробити неможливе.Навіть, якщо і небуде бажаного ефекту...Це кохання!!За нього боротися ніколи не шкода!
ЮлЬчЄг
на таких стадійах варто відпочинити одне від одного...не майеться на увазі найти собі нову малиху на тиждень...просто тиждень чи декілька днів , кому скільки потрібно побути без неї(нього)...подумати, просто повтикати телік....йакшо любиш - вернешся, а нє - то нє, цілюй конє
Ну а якшо ти захочеш вернутися, а він не.... тіпа обідився)) Получається шо сам винен) Йти на ризик?)
ЮлЬчЄг
нє ..дк ти узгоджуєш це з ним чи з нею...кажеш шо запутався і просто хочеш відпочити..це у всіх буває... люди мали б зрозуміти один одного-)
Шо ж таке любов? - лябоф це лапочкО
Сань а ти вже влюбивсі?)
нє..я притворяюсь
Швіденько ти)
шо тут швиденького? 2 місяць на носі... :deris:
пів року...
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?