life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?

Шо ж таке любов?

Сообщений 161 страница 180 из 241

161

ЮлЬчЄг

а знаєш яке саме шоколадне місце в люидин?  :lol:

0

162

Шот я даж представити неможу, жо це за місце...Сань, просвіти діфффку=)

0

163

^_^ я встидаюсь)

0

164

alex
Та лан тобі=))Скільки там є того...Тут всі свої :rolleyes:

0

165

ніхатю..я кошу під культурного...і вашє оффТоп)  :boast:

0

166

пошлим да?  :sp:

0

167

SHKROM
Тараська, а ти знаєш жо це за місце??=)Хоть ти не мнись!!! ^_^

0

168

Я думаю шо любов це як бокс! Спочатку стрьомно(мандраж перед боєм), потім боляче (на рингу, коли тобі по писку надають), а потім кльово(коли виграєш або навпаки кінець фатальний (накаут - коли тобі внатурі фігово і морально і фізично). Такшо всім бажаю удачі, бо я в свої роки вже натерпівся всякого, слава богу зараз стабільно!

0

169

Кумедно=) :)

0

170

а шо не погано порівняв) шось схожого є)

0

171

Я десь читала, шо кохання має 3 критичних періода... Пів року.... 3....і 15.... (або шось приблизно), коли всьо йде не так, стабільні сарки, ти харишся, він... Лякатися і всьо кидати? Боротися за почуття?? Перечекати? А може тре буде довго чекати, а виявитья, шо не варто було...А може це не критичний період, а просто фініш?) Ась?

0

172

Звичайно, що треба почекати...Якщо чогось дуже захотіти, можна зробити неможливе.Навіть, якщо і небуде бажаного ефекту...Це кохання!!За нього боротися ніколи не шкода!

0

173

ЮлЬчЄг
на таких стадійах варто відпочинити одне від одного...не майеться на увазі найти собі нову малиху на тиждень...просто тиждень чи декілька днів , кому скільки потрібно побути без неї(нього)...подумати, просто повтикати телік....йакшо любиш - вернешся, а нє - то нє, цілюй конє

0

174

Ну а якшо ти захочеш вернутися, а він не.... тіпа обідився)) Получається шо сам винен) Йти на ризик?)

0

175

ЮлЬчЄг
нє ..дк ти узгоджуєш це з ним чи з нею...кажеш шо запутався і просто хочеш відпочити..це у всіх буває... люди мали б зрозуміти один одного-)

Шо ж таке любов? - лябоф це лапочкО  :rolleyes:

0

176

Сань а ти вже влюбивсі?) :rolleyes:

0

177

нє..я притворяюсь  :P

0

178

Швіденько ти) ;)

0

179

шо тут швиденького? 2 місяць на носі...  :deris:

0

180

:rolleyes:  пів року...

0

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?