life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?

Шо ж таке любов?

Сообщений 141 страница 160 из 241

141

так то вже не проблема, а маразм якийсь. А ти не пробувала якось iз тим боротись?!

0

142

Ну вот і чьо я не ревную.... Не ну є трошки...але все ж таки..... Тре просто навчитися беззастережно довіряти і не боятися шо тебе обмануть...Просто якшо людина вкурсі шо ти їй так довіряєш, шо вона тобі дорога, то вона ніколи не пожертвує тво\ю довірою... а я кшо пожертвує то і страдати через неї не варто потім....як це завжди буває...

0

143

Такс...тре мінятись)))

0

144

DjRomcio
Боротись??Чому не пробувала)Просто в мене чомусь виникає почуття, що я втрачаю цю людину, навіть, якщо це зовсім не так!Просто я зразу думаю, що мене ось-ось проміняють...

0

145

Ні, не подумайте, що я такою поведінкою, недовіряю людині...Просто якись дивний страх.Деколи собі дорікаю, що зададто все близько сприймаю, але це я,окремий індивідум, який має вот такий недолік у своєму характері)Да, іще я рульне какашкО :P Але це я недоліком не вважаю :gaga: Краще деколи, просто проігнорувати ситуацію, через яку я так би мовити ревную).Як то кажуть:"Очі не бачуть. серце не болить")Але...я постараюсь, з цим "боротись", і результати вам обов'язково повідомлю))

0

146

Персік не дурій-)) довіряй людям)

0

147

alex
А хто казав, що я їм не довіряю?)))Хотя деякі особи мене вводять під сумнів) :big_boss:

0

148

шас ніхто правду не каже...от таг то  :pl:

0

149

Фігня то всьо...

0

150

А я люблю довіряти....

0

151

+

0

152

Хто б сумнівався)

0

153

:ex: довіряти тре, тіко обережно)

0

154

все шо ви писали перед цим я не читав....але з моєї точки зору любов це така фіхня яка приходить раз в 5 років і портить життя на наступних 5 років......

0

155

WaReZ
але, коли приходить, то так файно  :rolleyes:

0

156

ага......я би зара ше влюбився

0

157

главне шоб всьо путьом було) :rolleyes:

0

158

ну само воно не буде в шоколаді, треба то всьо робити щоб так було

0

159

ну дк само собою, поливати шоколадом тре буде)

0

160

уммм... ванна з шоколадом.... бггг.... лан) фантазії... хотя достатньо солоденькі)

0

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?