life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?

Шо ж таке любов?

Сообщений 101 страница 120 из 241

101

ну вот ...але це й з одного боку класно-) якби всьо було просто, було б не цікаво... як я десь вичитиав "життя складне, але й цікавість життя у його складності" ... вот так то-)

0

102

я пришов висновку шо коли хтось з пари дуже кохає чи любить...то такі стосунки переважно валяться...занадто великі амплітуди в почюттях...не має бути запалу великого...тому уже такої хочу шо подобалася і любив трохи менше ніж дуже сильно

0

103

glare  шото твої слова пистливі.....тіпа якшо дуже сильно любиш то бери збирай сумки і тікай в австралію бо рушаться.....хм...або якшо бачиш шо дуже сильно любиш кажеш "чекай трошкі хай пройде бо полюблю тебе сильно"))))це смішно :/

0

104

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

я пришов висновку шо коли хтось з пари дуже кохає чи любить...то такі стосунки переважно валяться...занадто великі амплітуди в почюттях...не має бути запалу великого...тому уже такої хочу шо подобалася і любив трохи менше ніж дуже сильно

Не у всіх так... Але іноді буває, що любиш людину... Зустрічаєшся з нею... Там любовь-морковь... І тут бац! І ця людина тобі вже набридла... Але ж ще любиш... Чи просто звичка?

0

105

І_І_ІкромчЭГ

шо ти мочиш? це якісь маразм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! як ти збираєшся контролювати свою любов до неї???? фігня повна!!!!!

0

106

Любовь - это кратковременное повышение уровня дефамина, норадреналина, пролактина, люлиберина и окситацина. Малюсенькая молекула фенилэтиламина (ФЭА) вызывает определенные ощущения: приподнятое настроение, возбужденность, эйфорию.
Любовь с первого взгляда - это в нейронах мимбической системы происходит насыщение ФЭА. А нежность - это эндрофины (опиум для двоих). Общество водит вас за нос: вам впаривают великую любовь, когда на самом деле научно доказано, что эти гормоны действуют только три года.

0

107

але ви мертві....йдеться проте шо буває таке шо любиш без памяті...так любиш шо просто аж хариш цим ту людину...хариш тим шо уваги забагато...каротч я про то шо краще бути з тією до якої почюття не такі сильні тоді більше шансів шо все буде класно ....

0

108

:lol: але ти вася...а якшо любиш сильно дуже сильно то шо шнур на шию? :lol:

0

109

Гормони? Та?  Адреналін продається...Дефамін, окситоцин..... Де купити такі гормони, щоб дух приперало при доторку? Їхній вплив є... але на стан твого організму... А з душею, шо робити?З  довірою,моральною підтримкою і всім решта? Тож купити...Ану шо? Було б всьо дуж просто...

Sу4ка написал(а):

вам впаривают великую любовь, когда на самом деле научно доказано, что эти гормоны действуют только три года.

0

110

Sу4ка

дуже розумно... многа текста, мало понятно-)

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

так любиш шо просто аж хариш цим ту людину...хариш тим шо уваги забагато

фігня якась...так не буває... приклад будь ласка

0

111

Любов - це коли ти зїв їжу яку вона приготувала і пішов стругати після неї, а сказав що вона тобі дуже сподобалась...... :lol:

0

112

alex написал(а):

фігня якась...так не буває... приклад будь ласка

дзвониш часто - бо хочеш її чути весь час...бачитися кожен день...побути якомога довше з нею...це тіпа так якби ти пасивно просто ставиш людину у рамки забираєш свободу

0

113

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

дзвониш часто - бо хочеш її чути весь час...бачитися кожен день...побути якомога довше з нею...це тіпа так якби ти пасивно просто ставиш людину у рамки забираєш свободу

НУ не факт шо вона тож це так сприймає... Якшо коли вона тобі звонить..ти так сприймаєш...Ого то зле.... А мож ти скучив, хочеш хоть би голос почути, бо жити без людини кажись не возможно.... Ай....

0

114

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

шось недопоняв...я собі шось такого не уявляю... да буває настрій шо нікого не хочеш ні бачити , ні чути, і навіть коли тобі позвоне лябоф, можеш добре накричати, але це рідко.... а якшо вона часто не хоче тебе чути, то знач це не лябоф

0

115

Вічно ти собі шось  ТАраська надумаєШ)

0

116

:lol:  тарік ти напустой мочиш якуто фігню)якшо не хоче бачити то хай пригає с моста)

0

117

Надо мєдленно но уверено)

0

118

без слив...

0

119

І шо?))

0

120

Тарас мож ти скажеш шото...

0

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?