life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?

Шо ж таке любов?

Сообщений 61 страница 80 из 241

61

" Любов - це коли емоцыъ беруть верх над розумом" О, шо)

0

62

та перекласти, я то переклав...але кажу якось всьо зарозумно-)

0

63

dj@work написал(а):

Любовь это преобладание воображения над разумом

ти от своїми словами напиши що є для тебе любов

0

64

Юль, я думаю що якраз емоцiї - це те що найбiльше треба контролювати коли закоханий. Адже можна втратити розум що преведе до сварки з батьками, втрати друзiв i т.д.

0

65

а мене таке не пре.... любити, шось видумувати, шо контролювати.... тре бути спонтанним-) ... шоб було цікаво жити, звичайно шось потрібно передбачувати, але... якшо всьо знати і робити як книжка пише, так ж буде не цікаво ні любити, ні жити...

0

66

а нiхто не каже що по книжцi! Якраз треба все самому придумувати, а контроль потрiбен для того щоб все не зiрвалось

0

67

ну ненаю... кожен живе по-своєму-)

0

68

Яке передбачення? А якжеш екстрім? Несподіванки...відкриття шось нового кожен день) О в цьому і є весь вкус ) Ну да , впринципі, Саня прав, кожен живе як хоче, і по своєму розуміє стосунки)

0

69

Ти говориш про екстрiм! Тобто ти вважаєш:Ти одружена, в тебе є дитина - рокiв 5, i тут твому чоловiку захотiлось екстрiму i вiн пiшов другу шукати! То кому тут екстрiм? Тобi? Чоловiку? Чи дитинi, яка залишилась без батька? От я якраз веду до того що треба все контролювати щоб такого не було!

0

70

тута вже іграє сила волі...жити з одною коли навколо повно других....оце ТЯЖКО...то всьо та зрада кура жити не дає...емоції полюбом треа контролювати

0

71

а я не про це... тут контролювати нема шо, шо якшо твоя девушка захоче іншого ти закриєш двері і скажеш "ти сидиш дома, я тебе контролюю"?? от шоб такого не було і потрбіна спонтанність, разнообразіє і той самий екстрім, шоб було цікаво а не одноманітно....

0

72

а ну тута і спорити не буду..я ніколи нікого не заставляю ...хочеш іти йди

0

73

О я про то шо і Саня... і причому тут зрада до екстріму???

0

74

:rolleyes: прікол в тому шоб не сидіти дома кожен день і пити пиво, чи гуляти собі наліво і на право. а жінка варить їсти на кухні, бо за місяць як побачиш свою жінку так будеш давати педаль від неї аж бігом.... а вот чухати десь віддихати, даже в будній день прийшов, малишку на рукі на куй в ліс і там ночувати(я про літо і про дуже теплу погоду)... ооо оце затоха....

0

75

:sp: Саня женимся)

0

76

Хочу лiто... А то прейдеться ночами дома тусити...

0

77

ЮлЬчЄг написал(а):

Саня женимся)

хай з тобою логічні .... женяться-)  :pl:

0

78

логічні лохи???  :D

0

79

Я потух, ото ти видав.....

0

80

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

логічні лохи???

glare ти хотів мине образити сцуко? :P

Отредактировано Dora4ga (2007-09-30 12:55:39)

0

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Шо ж таке любов?