life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Жіноча дружба

Жіноча дружба

Сообщений 101 страница 120 из 164

101

Та чьо возможно? Так і є!

0

102

:lol:  ну і дуракі а я би вмазав

0

103

різниця між дружбами та шо цінності різні і думки ..ми коли бачимся з хлопцями ми гоним премся пєм обсираєм когось...а ви дівчата миєте кістки обсуждаєте якісь проблеми пліткуєте

0

104

Dora4ga написал(а):

ну і дуракі а я би вмазав

Шо?

0

105

воткі хотяби)) :P

0

106

:lol:  тарас ти мені не друг поняв? :lol:

0

107

давай аби я тебе не обсирав добре???  :lol:

0

108

:lol:  слухай......

0

109

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

ми коли бачимся з хлопцями ми гоним премся пєм обсираєм когось

Ы шо по - твоэму це дружба? Ота справжня? А ти своъм друзям, з тими з ким обсираэте один одного мож поговорити про то шо тебе харить, подобається, просто поговорити по душам? Є людина якій ти мож позвонити і просто поговорити , бо тобі зерово на душі....? А?

0

110

ЮлЬчЄг

є він просто того не знає-)... ти думаєш шо якшо б він комусь з нас позвонив захарений ,ми б з нього перлись??? нет канешно...помогли б чим могли-))) і даже якшо на п"ємся до потері пульса,то якраз зранку ми згадуєм з кими ми пили, бо треба похмелитись  :P  ви дівчата очі повибирали б один одному з а класну одьожку...ну не всі, це так...приклад...а нам пацанам пофігу...в нас свої принципи-)

0

111

Ну часто ці принципи бувають занадто жорсткими......... :big_boss:

0

112

ЮлЬчЄг написал(а):

подобається, просто поговорити по душам? Є людина якій ти мож позвонити і просто поговорити , бо тобі зерово на душі....? А?

таке переважно буває коли статі різні в дружбі...хлопці вислухають я знаю...але якшо у мене проблеми з дівчиною то хлопці вислухавши будуть радити з боку хлопця...а то треа дівчині говорити вона краще зрозуміє проблему бо проблема з дівчиною...мені так здається

0

113

Начиталась я тут ваших думок на рахунок жіночої дружби і аж ужаснулась якої ви про нас ( дівчат) думки... Всі в один голос трублять, що її немає, що це так... " до пори до часу"...  доки не з"явиться між ними особа протилежної статі ( звичайно і так буває, але таку дружбу можна назвати тільки  лицемірною, а що ж це за людина, яка не бачить, що її використовують і не довіряють їй?)...Дивно таке читати...
Повірте мені, жіноча дружба існує...Звичайно. не в такиій великій кількості, як у чоловіків...У дівчат немає багато " найкращих друзів, які на все підуть заради дружби"...але 1 -2подруги , які дійсо справжні...І ті, дівчата, які кажуть, що жіночої дружби не буває( і таки не мають подруг) просто хочіть задовольнити своє самолюбство та амбіції ( причину, в першу чергу, треба шукати в собі)...
  Більше писати не буду, бо змучитесь читати))))

0

114

kristi написал(а):

Більше писати не буду, бо змучитесь читати

:D боїшся шо загрузять тебе після твоїх слів даєш задню  :sp:

0

115

НУ вот бачиш Тарас ти б до дівчини звонив... Чого? Ми ж про чоловічу дружбу зачепили...Чи ти не мож відкритися так хлопцям... Кажеш порадять з боку хлопця... Шо содідарність...Ай...Радити взагалі не тре, тре поговорити...і спрямувати...но то таке, не до теми...Ай... Рано чи пізно всі лишимся на одинці...

0

116

kristi написал(а):

Начиталась я тут ваших думок......

Ну да... ти права, но не мжна говорити так однозначно...Не всім таке везе...

0

117

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

боїшся шо загрузять тебе після твоїх слів даєш задню   

НІ. не боюсь... У кожного своє бачення...

Отредактировано kristi (2007-10-07 15:26:56)

0

118

kristi написал(а):

... У кожного своє бачення...

І своє життя)

0

119

kristi написал(а):

Звичайно. не в такиій великій кількості, як у чоловіків

ну може й так....в загальному виходить є, але поширеної не має...шо ж робити решті дівчатам кому не дуж повезло?-)

0

120

)) Заводити щоденники)

0

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Жіноча дружба