life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Жіноча дружба

Жіноча дружба

Сообщений 81 страница 100 из 164

81

оо правду кажиш...яка б подружка не була...але мля жаба давить коли подруга найде норма пацана  :lol:

0

82

во-во...саме більше мене вбиває, коли я чую, як тьолки обсирають іншу за якісь шмоткі, які вони галімі, коли я розумію шо річь дійсно прікольна і модна на даний момент...фєєє...

0

83

А хiба мiж пацанами не може бути такого як заздрiздь за дiвчину! В мене так завжди. Завжди в мене є дiвчина, а хлопцi нервують шо я її беру iз собою, а в них нема...

0

84

ну в хлопців таке рідше...ну чесно у мене ше такого не було шоб хлопці десь скалилися попри очі шо взяв з собою дівчину

0

85

Справжній друг не наробить херні тобі ізза девушки? Да ладно... Є такі.... друзі)  Ну а заздрити мона і по-доброму...

0

86

то тоді не заздрість а радість

0

87

Ну то трошки не так) Хоча...може )

0

88

Я вірю у справжню жіночу дружбу. В мене є 3 подруги, які за мене і одна за одну можуть життя віддати(вже перевіряли). Хочете вірте, хочете - ні, але це правда.

0

89

ну зара мож і так....але здається мені шо це до пори до часу...всі ви поки дружите то всьо так прекрасно, до якогось переломного моменту-)

0

90

alex написал(а):

ну зара мож і так....але здається мені шо це до пори до часу...всі ви поки дружите то всьо так прекрасно, до якогось переломного моменту-)

Можливо... В мене вже була така історія: з дітячих років дружила з дівчиною і тут щось пішло не так... Зараз спілкуємся і тільки... А колись були найкращими подругами...

0

91

ну вот про шо я говорю-) і з цими так може бути, хотя дай Бог би в тебе була дійсно дружба з твоїми подружками, довга дружба-)

0

92

дружба перевіряється або в переломні моменти або в біді

0

93

alex написал(а):

ну вот про шо я говорю-) і з цими так може бути, хотя дай Бог би в тебе була дійсно дружба з твоїми подружками, довга дружба-)

Да... Надіюсь, що ця дружба на довго.

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

дружба перевіряється або в переломні моменти або в біді

Полностю согласна))+

0

94

хотя все одно я вважаю шо жіночої настоящої дружби не буває  :P

0

95

alex написал(а):

хотя все одно я вважаю шо жіночої настоящої дружби не буває

А чоловіча буває? Так само, як і жіноча дружба...

0

96

Sу4ка написал(а):

А чоловіча буває? Так само, як і жіноча дружба...

Не правда, хоча це твоя думка! Чоловіча дружба буває, та шо буває, вона Є! В мене масса прикладів, не тільки з свого життя, але й з життя моїх знайомих, родичів і т.д.! Чоловікам дружити набагато легше, не знаю чьо так...! Для нас це добре!

0

97

в чоловіків не главне завидувати один одному...а випити разом

0

98

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

в чоловіків не главне завидувати один одному...а випити разом

Вот така то дружба... Набухались, а на слідующий день фіг згадаєш, шо в тебе там якісь друзья є...

0

99

Sу4ка написал(а):

Вот така то дружба... Набухались, а на слідующий день фіг згадаєш, шо в тебе там якісь друзья є...

говорили балакали сіли і заплакали...та ми не алікі пити до потЄрі пульса

0

100

І_І_ІкромчЭГ написал(а):

говорили балакали сіли і заплакали...та ми не алікі пити до потЄрі пульса

Ну да... Возможно.

0

Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Жіноча дружба