а нах вона мени?ти собі хоть то мути а мени така шняга нах нетреба:)такшо ггггг .......мутило:) кароче ясно всьо з вами!
Маша Кулачкова твой верний і надьожний друг.... бггг -12... як то та без тьолки всю жизнь???
life in music |
Правила +Bonus Правила выкладывания музыки Проблемы со скачкой Жалоба на ссылку |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Про ходьбу наліво
а нах вона мени?ти собі хоть то мути а мени така шняга нах нетреба:)такшо ггггг .......мутило:) кароче ясно всьо з вами!
Маша Кулачкова твой верний і надьожний друг.... бггг -12... як то та без тьолки всю жизнь???
Коли зраджуєш, значить шукаєш шось нове, того чого немає в коханій людині... А якшо так , то нашо з нею зустрічатися) Може це просто не твоє....
а я так не думаю... це просто разнообразіє або гарно проведений вечір,коли твоєї дами нема... не більше...
А ти б хотів , шоб твоя дама так проводила час , коли тебе біля неї нема? А?
4 DZima
Да то я)
А ти б хотів , шоб твоя дама так проводила час , коли тебе біля неї нема? А?
шо очі не бачать, серцю не жаль=)
А жінка от поїхала на море а я не ходжу на ліво....
Ай Сань сам знаш, шо якби дізнався галімо б тбі було) не такий ти вже і безсердечний) А ти Ромцю маладца)
ніц туво не поняв шо ви написали ізмєга ето спокуса....нада сіла волі мла ..якої нікогда не хватає glare
Ай Сань сам знаш, шо якби дізнався галімо б тбі було) не такий ти вже і безсердечний)
знаю..того й кажу шо очі не бачать, серцю не жаль....а так то біда чорна, хотя дві плюхі в бороду і всьо па мЄстам=)
Хіба собі , шо на таку попав)
та нє..лучше їй...потім в реанімацію в гості їздити=)
а хто голосував "без зради не проживу" ?=)
Ай.... ти шо дівчат бєш?)
не пробував...але ніколи не пізно почати=)
Тік поробуй, я тебе тоді не знаю)
я тебе тоді не знаю
оце атажгла...бгггг ...вибач, я так не буду
:friends:
Ото жгете
На серйозну ізмєну не здатен, а так... на діскатєці пожиганити до якоїсь тьолкі то да, можу і то часто!!!
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Про ходьбу наліво