Продовжи собі життя..........
Сообщений 41 страница 60 из 119
Поделиться422007-07-19 07:56:31
- Мальчики, все говорят, что я - болванка. А это что?
- Алиса, ты не болванка - ты блондинка, запомни! А лучше запиши.
Поделиться432007-07-19 07:59:30
2 мужыка, поймали и насилують монашек, одна начала молитса:
-Госпади, прости им...они не знают что творят...
Вторая в ответку:
-Не знаю как твой, но мой то знает
Поделиться442007-07-23 11:42:56
приходить син пяний додому а тото йому і каже:
- Ну випили літр, ну два, а напиватися то нащо???
Поделиться452007-07-27 12:10:23
дайте файних анегдотів)
Поделиться462007-08-01 11:19:09
Запитується трьох річний син у БАТЬка:
- Тату, тату, а як правильно труси надівати?
- Запамятай синку раз і на все життя: Коричневим ззаді, а жовтим спереду.....
Поделиться482007-08-01 12:19:07
Їде вечором мужик в машині додому, тут голос каже "стань тут і копай", ну він став, почав копати, бац міх золота, ну штріх в машину і поїхав радий... Їде і знов голос "бачиш ставок, кінь туда міх золота", в мужика мисль(кіну один, може два вспливе)...ну вийшов, кинув....жде, а то галяк.... і знов чується голос "бачив як булькнуло?" ))
Поделиться492007-08-01 12:21:16
ббуугггааа потухх...ггг
Поделиться502007-08-02 12:59:26
їде лицар на крони вечер уже перед нього три дороги перед кожною дорогою табличка і пише ні ліво піде голови лишешся на прво ніг лишешся прямо дураком будеш...
ну вот і думає чого втрачати йду прямо...приходить а там ізбушка на курїх ножках...він постукав туда виходить баба яга він питає можна у вас переночувати вона каже окі спи тіки де тип будеш спати зі мною в сітайні чи з моєю дочкою))
він подумав раз баба яга така страшна то і дочка в неї тож галіма я краще в стайню..
прокидаєтся рано в стайні..дивится молода красива дівчина волосся чеше..а він її дівчино ви хто а вона я дочка баби ягі.. ати хто??питає вона в нього..Дурак я..ЙоПТь
Поделиться512007-08-05 19:55:00
ото аджог...........
Поделиться522007-08-06 10:34:09
xaxaxaxa, ржу немагу, я под столом
Поделиться532007-08-06 14:22:59
шось вже ніхто нічого не пише, треба бде шось троха понашкрябувати...........
Поделиться542007-08-10 08:58:30
Така ситуація: Ліс, сидить заєць на пеньку і забиває косяк! Думає "Ото зараз пахну собі і все буде ок", підходить до нього лось і каже: "Зайчику нашо тобі того?! Подивись яка краса навколо: Зелена трава, сонечко світить, а ше скільки всього захоплюючого....."
Заєць подумав: "блін, дійсно так, нашо воно мені!" Викинув косяк і пішов дальше звірів просвящати щоб вони не курили....
Іде лісом аж дивиться вовк сидить і закручує такого літачка як у фільмі "Укурені" , підходить до вовка і каже: "Нашо ти то робиш, подивись яка краса навколо: Травичка зелена, сонечко світить, пташки співають, а ти хочеш собі мозок задурманити....
Подивився вовк і каже: "Дійсно, та ну його, який я був дурний що голову так задурманював", піднявся він, викинув пятку і пішов із зайцем далі....
Ідуть вони, аж ось ведмідь сидить на пеньку, зламав дуба, просвердлив діру і робить такий здоровенний косяк, аж лапою забиває бо не лізе інакше. Підходять вони до нього і кажуть: "Ведмедику нашо тобі того?! Подивись яка краса навколо, пташки співають, річка шумить, трава зелена, сонечко світить, а ти тут дурницями займаєшся!", а ведмідь піднімає голову і каже:
- "Пацани ви шо лося накуреного зустріли?"
Поделиться552007-08-12 13:33:06
оленя))Скері там мабуть гуляв))))
анекдон про блондзінок)))
Їде блонда в авто,зупиняє її інспектор ДАІ і каже,що вона повернула і перетнула 2 суцільні лінії)
Вона в нєдоумєнії"я не розумію,що я зробила?"
інспектор-ну розумієте є 2 лінії подивіться...1 і 2-а...
блонда-"я що вагітна?"))))
Поделиться562007-08-19 14:28:23
ото правда.....
Поделиться572007-08-29 14:44:30
Така ситуація: Ліс, сидить заєць на пеньку і забиває косяк! Думає "Ото зараз пахну собі і все буде ок", підходить до нього лось і каже: "Зайчику нашо тобі того?! Подивись яка краса навколо: Зелена трава, сонечко світить, а ше скільки всього захоплюючого....."
Заєць подумав: "блін, дійсно так, нашо воно мені!" Викинув косяк і пішов дальше звірів просвящати щоб вони не курили....
Іде лісом аж дивиться вовк сидить і закручує такого літачка як у фільмі "Укурені" , підходить до вовка і каже: "Нашо ти то робиш, подивись яка краса навколо: Травичка зелена, сонечко світить, пташки співають, а ти хочеш собі мозок задурманити....
Подивився вовк і каже: "Дійсно, та ну його, який я був дурний що голову так задурманював", піднявся він, викинув пятку і пішов із зайцем далі....
Ідуть вони, аж ось ведмідь сидить на пеньку, зламав дуба, просвердлив діру і робить такий здоровенний косяк, аж лапою забиває бо не лізе інакше. Підходять вони до нього і кажуть: "Ведмедику нашо тобі того?! Подивись яка краса навколо, пташки співають, річка шумить, трава зелена, сонечко світить, а ти тут дурницями займаєшся!", а ведмідь піднімає голову і каже:
- "Пацани ви шо лося накуреного зустріли?"
оце харош...+1..зацінив-)
Поделиться582007-08-29 14:47:33
їдуть чоловік, жінка і тьоща на новенькуому мерсі....тут їх зупиняє даішнік і каже: "Ви перший хто проїхав цей кілометр без порушення, от вам 1000 гривень";
чоловік: "ооо класно, якрза права собі куплю"
інспектор: "а ви без прав??? "
Жінка: "та не зважайте, шо на п"яну голову не скажеш "
Інспектор: "то ви ше й п"яні? "
Тут з машини вибігає тьоща біжить геть і кричить "Я ж казала на краденому далеко не заїдеш"
))
Поделиться592007-08-30 13:29:11
i ти тримай +1, просто супер...
Поделиться602007-09-04 15:32:27
китайськi випускники вийшовши зустрiчати свiтанок - перевернули материк