life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Все про все! » В кого які плани на літо?

В кого які плани на літо?

Сообщений 1 страница 20 из 29

1

Хто куда розїжаеться?

0

2

Я напевно зроблю як кожного року! Трохи попрацюю, зароблю гроші і в похід на 3-4 дня, а потім знов попрацюю і на солені озера.....

покищо плани такі...........

0

3

цього року море отпадаэт :mad:
прийдеться перебиватися горами ))

0

4

я в космос на місяць....хочу подивитись на землю з іншого боку :D

0

5

а мені сесія і практика всьо літо перепаскудили.... Мож поїду на пару днів з батьками в Хорватію... а так наверно всьо як завжди буди... пиво, сігареткі і семечкі))))

0

6

а я піду собі......найду стежку і буду нею йти поки за мною не будуть бігти селяни...тоді я почну бігти і забіжу в тесний ліс там загублюсь.....найду дикого ведмедя дам йому пісти і зїм.....потім наїмся якихось отруйних ягод і піду до дому......хм..... glare

0

7

Оооооо а мона я буду тою селянкою? ;)

0

8

ай перепаскудили мені ці аспіранти всю відпустку...на море не поїду...зато весь липень сама...поїдем в гори мабудь..на кожні вихідні ...хочу дуже)))нафотографую купу всякої фігні,а потім буду   шукати в тому зміст)на шатські поїдим в серпні і в тернопіль в аквапарк...ммм там так класно!

0

9

а я 26 ліпеня....на море уєжжаю....так шо прогулянка лісом відміняється :lol:

0

10

Бггг я всьо таки напевно поїду на море) і не один раз) по останнім даним)))) Бгг

0

11

я тіпя с собой не возьму ти міня кусать будІшь) ^_^

0

12

пiду втоплюся у рiчцi глибокiй...

0

13

класно тобі...мона з тобою? :D

0

14

лучче ніж собі в горло запхати, або кислоти напитись, або в цемент пригнути, або сокириоб союі в голову, або під танок, або арматурою себе.... :D

0

15

хм...ти така душевна людина......зачьоТ :lol:

0

16

Да, а в мене ще фантазія до такого не дойшла.........

0

17

А я от на вихідних в Закарпатті була........ Поки шо Синевір- саме енегргетичне місце , де я була) Море позитивний емоцій) і духовна гармонія)

0

18

я певно в гори поїду....потім ше десь відпочити.....а море цього літо  відпадає.. ^_^

0

19

їдем в гори на вихідних і повище) :P десь на Чорногору))промокнем нафіг але зато щастя акє-романтіка!!!!!!!!!!і упять нажрёмся вдрабодан)фоток нових наробим-мм предвкушаю...

0

20

Всьо кажись 23 на море) :gaga:

0

Вы здесь » life in music » Все про все! » В кого які плани на літо?