life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Афіши вечірок » ANTIPOP PARTY @ арт клуб }{имера /// 24.05.08

ANTIPOP PARTY @ арт клуб }{имера /// 24.05.08

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

де?  : арт клуб Химера (вул. Чорновола, 23)

коли?  : 24 травня, 22:00, субота

що?  : найНЕпопсовіша вечірка року

організатор  : KZG EVENT GROUP

ANTI POP party

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Грають:

Трансер [Electro-Punk]
http://i28.tinypic.com/2hnp9ck.jpg

Fan@Tasy [Breaks-Punk]
http://i32.tinypic.com/15y6aeq.jpg

Bush [Breaks]
http://i30.tinypic.com/2wrgmcx.jpg

Overdoz & Arhat [Drum and Bass]
http://i28.tinypic.com/23udf2w.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ EXPERIMENTAL SOUND PRE-PARTY

VJ підтримка

Ціна квитка : 20 гривень.
Вхід тільки при наявності квитка або з флаєром за умов проходження Face Control.
Кількість місць обмежена.
Кількість флаєрів обмежена.

Діє Face Control

телефон для інфо підтримки, флаєрів та купівлі квитків : 8 093 632 92 42

Отредактировано Sashko (2008-05-23 13:30:33)

0

2

оО,сюда надо пайті

0

3

кому потрібно флаєр - пишіть номер сюди або в аську !

Отредактировано Sashko (2008-05-23 13:30:56)

0

4

гг а флаєра креатівні, дизайн на висшем уравнє) це так , между прочім))

0

5

найНЕпопсовіший флаєр року!! ріал АНТІПОП!!!

0

6

да ну ... як на мене то флаєр як від якоїсь політ партії...  тіпа не будем тратити час і гроші ше на дизайнерів)) ну але це ваше справа)

0

7

Тобі цього не зрозуміти.Мислиш однопланово, хоча тому це й вечірка АНТИпоп, щоб не було випадкових людей.Тому то ти туди й не потрапиш,бо напевно твоє мислення ще не дійшло до стадії АНТИпоп.

0

8

ага напевно...) тіпа відмазався! ... а на мою думку просто нема кому зробити то по людськи... і шо там такого АНТИпоп в самій вечірці, чи електро вечірки попсові ... чи може трансові вечірки попсові? я шот не вкурю.. чи всі афши вечірок які були до цьго, були дійсно класними, які кідались в очі....вони тоже були попсові? чи в моїй думці шось попсове є...? та я ложив на вашу паті з айпетрі розумієш? просто висловив свою думку шо флаєра складають думку вечірку якоїсь політ партії,... (по дорозі в нафту як йти з новгородської можна наблюдати афішки політ партій, які роблять паті для молоді, от шось тіпа того ваш флаєр)... норм люди думку інших людей сприймають нормально, а не починають косити стрелки, може ти ше не дійшов до такої стадії мислення!!!

0

9

в тому то й фІшка що такого флаєру ти більше нігде і не побачиш)) олд скул так сказать ! ну це нашадумка, а на рахунок "нема кому зробити" то у нас є свій дизайнер який робить афіші і флаєра і в його компетенції можеш не сумніватися :) електро, транс і т.д.- це стилі музики, а ми ж пропонуєм небачені до сьогодні , АНТИпоп це вихід за субкультурні і стилістичні рамки, антипоп це стиль життя, стиль музики. тому його не можна порівняювати ні з чим бо аналогів немає!

0

10

ну й флаг вам в рукі... нічьо проти не маю, я сказав свою думку, ти маєш свою думку) а вот починати косити стрелкі на особистості не варто, бо ти мене не знаєш і росказувати не будеш:) ваше право як робити, я сказав з чим в мене асоціюється)

0

11

вибач,якщо чимось образив я просто хотів пояснити нашу позицію.а так якщо буде змога приходи на паті і якщо пройдеш фейс-контроль то зрозумієш в чому суть.

0

12

доречі, твій сайт великим дизайнерським мистецтвом не дивує :)

0

13

а сайт і не має дивувати дизайнерським мистецтвом, зайти в тему фотошоп, подивись шо люди роблять) будеш бачити дизайнерське мистецтво)

0

14

а на мою думку просто нема кому зробити то сайт по людськи

0

15

а він ітак по-людськи зроблений, якшо шось не подобається - я нікого не тримаю!

0

16

норм флаера ..)

0

Вы здесь » life in music » Афіши вечірок » ANTIPOP PARTY @ арт клуб }{имера /// 24.05.08