Тут ділимся секретами хто шо собі проколов чі в кого де малюночькі:)
Кому шо подобаеться))
life in music |
Правила +Bonus Правила выкладывания музыки Проблемы со скачкой Жалоба на ссылку |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » life in music » Все про все! » Пірсинг/Тату
Тут ділимся секретами хто шо собі проколов чі в кого де малюночькі:)
Кому шо подобаеться))
Na spuni rozmirom 20px D'n'B )))
Пупок і хрящик у вусі=)
І у планах на майбутнє-язик...ехь...хатю=)
язик :embarrest:
отрута
угу... хатю до патєрі пульса=))
і я хачу язик-)і хачу татушку на шийу
ХочУ кульчик в Ґаґу
У мну Бровь проколота ))Через 2 Дней Проколю Губу и Язык
Я як собі шось пробю-то мене додому ночувати не пустять
2>Dimensional та не боись, прокалуй...Я вот когда бровь проколол от мамы наслушался , а потом все образовалось :)Подумаешь пару деньков дома не поночуешь,ну а там ХЗ ))
Повна дурня..... Навіщо проколювати собі тіло всякою гадостю??? Думаєте це вас зробить симпатичнішим??? Аж ніяк!!!!!!! Ліпше в фітнес клуб походити і підкачатись щоб були мускули, а не фігня всяка в тілі.....
DjRomcio
В кожної людини є своя хєрня в голові. І кожен вибирає стиль такий як він хоче. Основне своя думка про себе, а не те шо про тебе подумають
Повна дурня..... Навіщо проколювати собі тіло всякою гадостю??? Думаєте це вас зробить симпатичнішим??? Аж ніяк!!!!!!! Ліпше в фітнес клуб походити і підкачатись щоб були мускули, а не фігня всяка в тілі.....
Вобщето Фитнес Клуп - для девочек,с Baks'ом целеком и полностью согласен, если тебе это не нравится то промолчи будь добр...А красоту ничем не испортишь.
Ну як у кого яка думка...=)Да підтримую!!На мою думку це все тік підкреслює красоту=)А може...а хз..=))
2>Persi4eg
Согласен.Ведь всю жизнь метал этот носить не прийдется , года 2 - 3 походишь и снимишь:)
лет в 15ть пробил ухо... через год снял до сих пор не заросло наверное на фсехда((((((((((((
jab hotiv taty i meni pofik sho dymayt lydu! ja pro nuh vzagali ne dymay!!!!!
Lil_AstoN Ты с Тату всю жизнь собираешься ходить , или потом выведешь ?
Вы здесь » life in music » Все про все! » Пірсинг/Тату