"Любви все возрасты покорны?"
Часто чуєм так фразу... а ви шо думаєте?
life in music |
Правила +Bonus Правила выкладывания музыки Проблемы со скачкой Жалоба на ссылку |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Любви все возрасты покорны?
"Любви все возрасты покорны?"
Часто чуєм так фразу... а ви шо думаєте?
взагалі-то в стосунках вік не головне,але згодом появляються купа проблем через різницю в віці. Тому краще шукати пару своєї вікової категорії....
поки був малий так думав...зара нє це повна маячня
Ой шота я не погоджуюсьо...Лєн ти ж знаєш мої погляди на вік Мну бджоли=)Якщо любиш, за таку фігню як вік, даж незгадаєш...
взагалі-то в стосунках вік не головне,але згодом появляються купа проблем через різницю в віці. Тому краще шукати пару своєї вікової категорії....
во істіну глаголіт...конешно вік не головне,але проблеми звязані з цим в пари завжди будуть...спочатку може й не дуже, а через деякий час 100%... лєнка +1
Млін...ну які можуть бути проблеми??Якщо між партнерами справжня любоф, буде тіки взаєморозуміння!Які наприклад проблеми??Це будуть комплекси у віковій різниці, вот і все...
Христь я можу тобі нагадати навіть моменти з тобою.......але не тут......і взагалі проблеми появляються у всьому друзі,батьки,навчання....я по собі знаю))і тоді того "взаєморозуміння" хоть як би ти хотів ненайдеш...бо в кожному віці свої проблеми і клопопти-це факт...)
:yes:
залежить від різниці)якщо різниця велика-проблеми завжди будуть,всякі там непорозуміння і що не кажи сказуються смаки і погляди на життя різних вік. категорій)...але час-зглажує різницю,як вода каміння... в лішку-всі рівні...а справжднє кохання-подолає проблема не дивлячись на вік!знаю на досвіді своїх близьких і знайомих
Коли любиш, то вообще про шо можна думати як не про нього...і при чому тут вік) всьо від людини залежить... Є такі шо в 25 поводять себе гірше 16 літніх.... і навпаки, людина яка даже в 17 років, дає тобі впевненість і захист) Я то знаю)
25 і 16 це ше нормально...а наприклад 40 і 19... ась?
Якшо йому 40) то чьо не?))) Чи ти думаєш шо не можгна так влюбится))? Всякі є люди)
ЮлЬчЄг
:yes: :yes: :yes: Підтримую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
влюбитись можна, але шо будуть проблеми пов"язані з різницьою у вці то це 100 %
Христь я можу тобі нагадати навіть моменти з тобою...
Це неможна приводити як приклад, це ж нереально називати коханням, ет бло ток захоплення=)
Ну та понятно шо будуть проблеми) Напевно в першу чергу з батьками)
ну вот про шо йшлась мова...а влюбитись і в 80 можна-)
та нє народ лябов лябовю але в кожного своє життя свої проблеми ...а коли людина в іншому віці то вона не розуміє твої проблеми......особливо коли різниця велика) :noworry:
Якщо ця людина старша від тебе, то вона краще за всіх розуміє твої проблеми!!!! :/
booooo525Ibica_
деякі так, деякі ні... привести приклад? ти часто сваришся з батьками на рахунок якіхось своїх переконань чи проблем? можливо й не часто,але буває... от теж буде й в стосунках..
alex
Батьки...Хм...О, так!!=))))(Зараз здається ще більше ніж будь-коли сварюся)Але це ж батьки.Вони розуміють мене, але і водночас забороняють робити ту, чи іншу справу, тільки через те, що я їхня дитина, за яку вони переживають. Я незаперечую те, що і кохана людина переживає, але це здається зовсім інакше...Так, я підтримую твою думку, але мені здається в стосунках усе якось дивно відбувається=)
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Любви все возрасты покорны?