life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Афіши вечірок » Old New YearS Party / Night Club Baracuda / 13.01.2008

Old New YearS Party / Night Club Baracuda / 13.01.2008

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Багато хто сумнівався в попередніх двох вечірках , але все получилось супер! От і наступне паті....повинна бути просто бомба!!! Нове клубне життя БАРАКУДИ!!!

http://i8.tinypic.com/86z9cmw.jpg

0

2

удачі вам) я на баракуду задурно не хочу) да й відриватись там не буде під шо напевно, не хочеться слухати ті треки чи сети, які є в мене на комп"ютері)

0

3

Не хочеш , не приходи.....   музика в тебе на компі...бга-а-а-а--аа   :lol:     насмішив.....хлопчику ця музика з сайтів не скачується.... так як ти це робиш......Де ти бачив щоб сети включали на якісь паті???  ого..застарілі уявлення... :gaga:  Роздуплись....  сміхун! :lol:

0

4

Electro_pozitive
та якраз на тких діскотеках як баракуда включають гетту туморов кен вейт, фрістайлу і спонтом діджй курить бамбук за компом... цікаво де ти такий класний діджей береш музику... так шо я не сміхун, а реаліст... і я тобі не хлопчик, так шо вибирай слова будь ласка.

0

5

Читай і роздуплись!!!!!!!!!!!!!! ВЕЧІРКА!!!   З зором тупо? Грається не на компі!!!!   Ти був хоч раз в нас на вечірках? то якого х... тут виступаєш....???  Не знаєш - не чеши....  Давай не лізти за межі....ок?!

0

6

а шо якшо вечірка то вже зразу грається не на компі?  :D  з зором прекрасно, я на баракуду не ходив і не буду ходити, але чув багато-) і за межі ніхто не лізе, а ти збавляй тон. я довго терпіти не буд, я покишо з тобою культурно спілкуюсь  :rolleyes:

0

7

Знаєш, на вечірках якось хочеться показати вищий клас ніж всі, хоча б те що ти вмієш  і навчився ...  а не тільки зводити за допомогою пульта і компа....   Та  не ходи...  я тебе і не прошу...  ти просто не був на попередніх 3 вечірках, а я вже замахався пояснювати всяким додікам(я не за тебе) що баракуда змінюється.... а те шо тобі якись лошко щось там казав, то мені то до пох.... Одні вже договорились за першу вечірку, тоже думали шо вони вже тіпа над усіма бо старші....їм культурно приїхали , і притеснули пальці в машині...було кумедно коли такі дятьки після того ше ставили поляну і казали шо баракуда рулить.... Повір  я  ще нормально спілкуюсь...  Форум тоже не чіпаю....  хай хоть щось буде в нашому місті нормальне....  а на рахунок бана -не сміши мене...я ip міняю собі коли надо... а забанити можу цілий форум....  дірок багато  ти і сам знаєш....  Я тоже думаю що ненадо....  Все... тримайся! :victory:

0

8

гг та тисни пальці кому хочеш, чи ти вирішив мене полякати? нащьот бана по іп, то я про це не говорив, а якшо вже на то пішло, то банитьвся вся подсеть, хіба зміниш провайдера, зміна іп тобі не допоможе! а то шо ти можеш зламати форум, гих, ну пробуй, але якшо хоть трошкі шариш в зломах форуму, то це не означає шо ти його можеш закрити, бо ні один офіційний сат закрити не реально! Робіть собі вечірки, скільки вам вліз, я не кажу шо це погано, молодци старайтесь, я висловив свою думку шо на баракуду ходити бажання не маю!

0

9

Лякаєм? - Ні!  гг)))  Просто якщо наїжають на клуб, це не мої вже заботи.... воно іде вище....а там вже :lol:
Тебе тоже першого ніхто не чіпає...  А на рахунок форуму..гг))))  помиляєшся....можна все.... а за бан всієї сЄті....накличеш біду...ненадо...давай жити дружно!!!!

0

10

а я живу дружно, я ж твої афіши не удаляю, просто висказую свою думку, на баракуду не піду, а хто хоче щасливої дороги, вот і всьо! з твого айпі на форумі 3 чоловік, з цих 3 - 2 твоїх ніка, я нічьо не втрачаю при бані, так шо мені фолєтово. Якшо ти ведеш себе нормально, причин для бану нема і питань нема, якшо ти починаєш погрожувати чи хамити, я довго терпіти не буду!

0

11

:lol:

0

12

Здоров всім ! бачу тут таке саме як в нас на DJ.IF.UA
2 alex - забий болт !

0

13

я шот цю тєму провтикав  :D якота всьо так дешево єпть

0

Вы здесь » life in music » Афіши вечірок » Old New YearS Party / Night Club Baracuda / 13.01.2008