life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Афіши вечірок » Best eLeCtRo Hits 2007 Night Club BARAKUDA / 18 грудня 2007

Best eLeCtRo Hits 2007 Night Club BARAKUDA / 18 грудня 2007

Сообщений 21 страница 40 из 50

21

DZima написал(а):

Я Ж НЕ ГОВОРЮ ПРО БЕЛЫЕ РОЗЫ І ПОТАПА ЦІЛИЙ АЛЬБОМ  НА ЕЛЬДОРАДО ПРАВДА?   Це вечірка кардинально іншого рівня...   я тебе розчарую...... я скрябіна тобі не включу....тіко сприймай це мужньо... :D

0

22

усьо останній пост тута...Баракуду не люблю...роботу людей поважаю як б вона не була...хз я як любитель вечірок тікі дивлюся поверхнево...дайте мені ЖИРУ...норма НК і норма людей які не будуть тупі проблеми створювати і всьо мені більше ніц не треа

0

23

SHKROM написал(а):

буде електро!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!бгаа-а-а-а-а-а-а-ааааааааа

0

24

SHKROM написал(а):

респект!!!!!!!!!!!!                    даєш здоровий двіж!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

0

25

:cool: скажеш потім скільки народу було)

0

26

Результати вечірки вивішу, крім того будуть фоти.... ))

0

27

romaDJ23 написал(а):

я тебе розчарую...... я скрябіна тобі не включу....тіко сприймай це мужньо...

ну всьо... як Скрябіна не буде, то я точно не прийду :lol:

0

28

DZima написал(а):

блін...як так? :O без тебе буде  так...... (видалено модератором)... :lol: .!!!!!!!!!!!

Подальші порушення будуть каратися баном!

0

29

Да, цікава дискуся, але Я і так не прийду, бо електро я не люблю, так шо ромко ізвіняй - на одного клієнта менше!
(і не цікаво коли крутять з компа!!! glare )

0

30

Підсумок вечірки... тут

0

31

критика була і буде...головне бажання :sp: глянув фоти нічьо так  :sp: і ти походу задоволений знач всьо пучком

0

32

Казали шо було нармально, багато моїх знайомих пішло))) маладєц!!! Але то шо я писав на Баракуді творилось ше в вересні!!! Бачу є зміни))))

0

33

romaDJ23 написал(а):

я нікого не буду перконувати....   я знаю що буде класно...   а якщо хтось жадний на 10 грн, щоб класно відпочити...то нехай  .......

На вечірку в цей вечір в баракуду завітало 168 чол....після 1 години вхід складав 40 грн(за яким зайшло 42)!!!

неувязочка.... як це так спочатку ти казав 10 грн, а тепер вже 40?  врЬош однако ))

0

34

Ой бл** ти кого ту наЕба**     рЄшил ????

0

35

Baks

копнути в коліно? )) чьо материшся?

0

36

Отако льогко я доказав шо ти звиздун ... -(

0

37

alex написал(а):

Вхід з  флаєром 10, без 20...  а після 1 вхід для всіх 40 грн.. шо не ясно... можу розяснити вживу...3 ударами....

0

38

romaDJ23
ти мені погрожуэш? А Юля канешно нічьо не знала про вхід за 40 грн... дядьку ти трохі слідкуй за словами...угумсь?

0

39

впав :lol:  :lol:  :lol:

0

40

:D Агагагага ви коні..шо за бій с тіню нах?агага :lol: але вже пси полсдіні клабери нах...гопніцтвом попахуе нах))агагага..кароче я срав на всьо дайте мені хардкору і трансу агагага всьо решта тримайте собі..я друг багданчівк всьо сйезд акончечн всім щасливо :D

0

Вы здесь » life in music » Афіши вечірок » Best eLeCtRo Hits 2007 Night Club BARAKUDA / 18 грудня 2007