life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Афіши вечірок » Best eLeCtRo Hits 2007 Night Club BARAKUDA / 18 грудня 2007

Best eLeCtRo Hits 2007 Night Club BARAKUDA / 18 грудня 2007

Сообщений 1 страница 20 из 50

1

Перед ДНЕМ св.Миколая вирішили провести пробну вечірку ....яка буде кардuнально відрізнятись НОВИМ баракудівським характером....Як для такого паті ціна копійки..за то вражень купа.... максимально підлаштовані звук. світло, дим як для такого паті......
Розрулювати народ буде запальна МС Santa яка заведе вас на всі 200%!!!!!!!!!!!!!
Ну а я, як  DJ  постараюсь завести вас без слів за допомогою запального ELECTRO!!!!!

ЦЕЙ ВЕЧІР ВАС ПРИЄМНО ЗДИВУЄ!!!!!!!! купу модних ефектів!!!!! 

0

2

Хз шо то робити може заглянути...але про Баракуду такого наслухався шо просто ППЦ((

0

3

чувак, ти не уявляєш що я наслухався, але мені нас....ти   на то всьо!   я  знаю що буде прикольно....і все ... то  яка баракуда була колись то всьо х-ня..... і це тільки преміщення..а  на вівторок з неї ми постараємось  витягнути все можливе і неможливе!!!!  ГОЛОВНЕ ПІДТРИМУВАТИ ЗАДУМ І МАТИ МЕТУ ЗРОБИТИ ЩОСЬ ПРИКОЛЬНЕ!!!-- -- -- --

0

4

:scare: баракуда  glare переконайте мене прийти  :cool:

0

5

я нікого не буду перконувати....   я знаю що буде класно...   а якщо хтось жадний на 10 грн, щоб класно відпочити...то нехай  .......    :D

0

6

18 грудня. Бл** яб хтів .Але в ту ніч має Миколай ходити. А якшо мене не буде в ліжку то як він мене найде. А подарки. Я зЄльону машинку попросив. Незнаю може буду ))

Отредактировано Baks (2007-12-15 19:37:21)

0

7

romaDJ23 написал(а):

Потрібно поважати працю попередників, і кардинально оцінювати свій професіоналізм, перед тим як рівняти свої заслуги з іншими людьми які пробували організовувати подібні міроприємства в даному закладі!!
Любий поважаючий себе клабер однозначно зробить висновок з даної інформації двома способами..
Відсутність елементарного лайн апу (дж Роман)) нічого не говорить про щось(нічого особистого)
Димова завіса - хм шось нове...гг ніде такого не зустрічав..(це як 5 хвилин тримати кнопку компресора?))))
Поєднання шоу програми, конкурси з клубним форматом одразу наводить на думку про дане міроприємство!!))

0

8

так помірно обісрав )))

0

9

romaDJ23 написал(а):

я нікого не буду перконувати....   я знаю що буде класно...   а якщо хтось жадний на 10 грн, щоб класно відпочити...то нехай  .......

справа не в грошах, але краще заплатити дійсно 20 чи 30 чи навіть 40 грн, але відпочити класно:) не любітєль баракуди я-)

dj_les
+1)

0

10

хз пробуй грати в інших клубах (в нас походу це тікі рила і всьо  :D ) шоб побачити яка в тебе музика...українці то народ такий дуже принциповий...в шось нове затянути то проблєма :P

0

11

dj_les написал(а):

ну les....ти як завжди....  в тебе якась алергія....на баракуду..непрємні спогади....ну-ну.... тоді нашо обсирати інших? одне питання....           Прочитай сторінку про баракуду..там дещо я відписав тобі...
Я ціную те шо ви робили в минулому..не спорю...молодці....   А ТЕ ЯК ЗАВЛІКАТИ НАРОД ,...НУ НАВЧИ МЕНЕ..Я ЩЕ НАЧИНАЮЧИЙ... а ти ..як би то ,, не старий а із тих бувших.....все наєш....ну навчи.....                                                      і повторю...а то ти нехочеш зрозуміти-напишу ....мені імя не головне..я не збираюсь  ціле життя пластінки крутити...андерстенд блін?    І пліз без цього бруду...   я нехочу шоб у мене на танцполі у вівторок було скіко народу , скіко у четвер на танцполі у тебе.....мені не треба 10 чол..мну надо 100...бга-а-а--ааааааа...

0

12

romaDJ23 якшо маєш бажання не зупиняйся...всьо в твоїх руках

0

13

тьори

0

14

to  Baks  and SHKROM.....   я радий що є люди які можуть підтримати... і з якиї можна  взяти тіки позитив!!!!!!!!!!! :) респект....

0

15

1. хоч одне брудне слово є?
2. тоді поясни смисл даної вечірки...пропаганда клубної музики, чи чого саме? На добровільних засадах?Благодійницька діяльність?
Тоді яка різниця під шо будуть танцювати  ті 100 чоловік під тЄхнарок чи під Максим- знаешь ли ты))

за четвер ти шось тут згадав)) да була така фігня..було і 10 чоловік і 20 - візьми до уваги шо це редзона як додатковий танцпол (в сумі було чоловік 200) і люди постійно мінялись, може ше порівняєш з енерджі оф лайф по кількості?

Ти про повагу тут говориш, про простоту)) Я простий, можеш спитати у будь кого хто мене знає (хоть адмінів і модераторів даного ресурсу)) А про фінансовий аспект  взагалі промовчу)) Я тобі в кишені не заглядаю і мене нас..ати на твої доходи!!

0

16

З.Ы  Зміни а\підпис, бо якось не гарно використовувати чужі логотипи!!))

0

17

робим батл на рельсі) бо в баракуду я не піду, хіба будите мені доплачувати... діджей фром баракуда і діджей лєс -)

romaDJ23
а фотошоп класна штука, але переробляти чиїсь логотипи -1 -(

0

18

2 les :big_boss:
ти тупо ..непомітно дав зрозуміте все негативне....  Вечірка робиться просто так....бо скучно от мені маю перерив між дипломними і немаю що робити...а максім як ти кажеш ..надоїло крутити....  от і хочу просто зробити веселіше...це тематична вечірка...просто електро хіти....  все....просто буде грати музика.. і настрій підіймати буде Юлька...що і буде створювати позитивний настрій...це не гостьова паті....    за четвер..бга--а--а...я ніц не кажу я прийшов друзів послухати і все.... а народ все одно я там не бачив...блін..  може я пяний був ...не треба було пити сік..... 
Прошу не вживати х..вих слів у форумських виступах.... ок?   давай жити дружно?!  і не гнати..бо це харить....

0

19

Да... я чьть спізнився... тут вже дискусія :D. Моє враження від Баракуди склалося ще давно... я був там один раз і за цей раз для себе зробив висновки, що ніколи більше не буду... Шо це за нічний клуб в якому крутять "Голі дівчата бігають по хаті', "Freestyle" Bomfunk M'c, Скрябіна і т.д. Не знаю що треба зробити, щоб змінити мою думку...

0

20

а я би вмазав  :lol:  :lol:  :lol:

0

Вы здесь » life in music » Афіши вечірок » Best eLeCtRo Hits 2007 Night Club BARAKUDA / 18 грудня 2007