як я замітиу то в нашому філасовському розділі ніхто не торкнувся цієї теми..от і вирішив почути вашу думку про те чи є мінус чи плюсом..і взагалі думку на рахунок цього..ну че філосафи трудітєсь)
Отредактировано Dora4ga (2007-12-08 15:41:10)
life in music |
Правила +Bonus Правила выкладывания музыки Проблемы со скачкой Жалоба на ссылку |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Цнотливість!!!
як я замітиу то в нашому філасовському розділі ніхто не торкнувся цієї теми..от і вирішив почути вашу думку про те чи є мінус чи плюсом..і взагалі думку на рахунок цього..ну че філосафи трудітєсь)
Отредактировано Dora4ga (2007-12-08 15:41:10)
:pl: Я якшо чесно даж не знаю шо сказати, це сугубо лічне...
та ніхто не говорить про себе..взагалі думка нашчьот цього!
Такс...деколи не розумію, що для хлопців краще???Одних послухати, то краще щоб дівчина уже була спорчена), бо їм нехочеться панькатись...Ёпт...А друга половина, насміхається з таких дівчат) :/
як на мене для дівчини це є плюсом.....а для хлопця навпаки...якщо попадеться йому дівчина яка вже давно з "-" і окажеться шо ві великий "+" то ні йому ні їй не буде приємно)а шей може виникнути конфлікт..і багато всякого дрантя)лчно мойа думка
ше залежно шо кому від кого потрібно)якшо тре суто сексу...то канешно пацану далеко насрати чи вона цнотлива чи не)але зауваж не всі насміхаються і не всі хочуть тікі сексу)
Dora4ga
Так я ж і поділила Вас на дві половини)))Не про всіх поганої думки)
дякую)я тоже можу поділити вас на дві половини...даже більше "Оль" "не дуже Оль" і "вашє не Оль" ббгг
йа ЦелКО...вжарьте мене
ти дибілко..шей пяне паскудкО
Dora4ga
І до якої Олі ти мну вписафф?))) :pl:
йа дибільне, п"йене і паскудне целКО
пистункО)
Dora4ga
атвічайу
ну точно шо це не погано... і взагалі яка різниця... хто коли дозріє.... морально)
Мда, тема цікава і наболіла. З дівчатами які ще незаймані в дечому легше, а в дечому погано. Це важко пояснити. Але якщо хтось з хлопців зустрічався з одною, а потім з другою то відчував велику різницю.
Справа в тому, що в дівчат навіть різний характер. Наприклад ті які незаймані то вони більш довірливі, щирі і доброзичливі!!!!! З такими дівчатами легше завязувати знайомство і відчувати що вони довіряють тобі. А з дівчатами які вже стали жінкою.....коротче вимахуються вони, бо вважають що модні, все вже знають, а насправді дуже сильно помиляються.....
DjRomcio
+1...особливо впливає на характер)
У кожного по різному! І нема чого судити когось.....
не судим, обговорюэм... кожен як хоче так і робить) але коли в 15 років ведерко то вже звіздец)
Чому зразу так???Так, на характер це впливає, но, все ж таки ненадо так ріско..Ром, а якщо це ти саме цю дівчину скажем спортив=)Ти замітиш зміни в її характері??
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Цнотливість!!!