Шановна адміністрація і модератори!
Прошу залишити текст моєї сповіді так як є(не видаляти і не коригувати).Зараннє вдячний
частина перша:
intro
я пишу цей (видалено модератором) щоденник так як в мене в житті дещо сталося, а саме херовий настрій, що триває вже не один день сьогодні перейшов в глибоку депресію, при чому ткої сили якої досі не було. можливо сьогоднішній запис буде останнім, а може ні,бо в мене скажене бажання покінчити з собою, не вперше, але навіть самому страшно як мені погано. отже. шановний читачу, ласкаво просимо до останніх днів потенційного самогубця(пишу його я в принципі сам для себе, але може й опублікую).
20,11,2007
зранку почував себе нормально(херово,але жити можна, як завжди), а вдень настрій зіпсувався через погані звістки і проблеми, а ввечері нагребло,хоч вовком вий. все тіло болить, про серце годі казати.здається я себе обманюю коли думаю, що все буде добре в моїх стосунках з дівчиною, через яку я втратив голову.вона преспокійно каже що не може без мене, а серце чує що це ПОЧАТОК КІНЦЯ.вже тиждень ходжу з цим всередині.
я не звик комусь виливати душу, але блокнот це інше, він тупо записує, те що зїдає мене зсередини і ,може, вбє. зараз ніч і можна подумати над тим шо ти і нащо ти.
я не Хочу жити без неї,в цьому весь сенс мого довбаного життя,а колись я був (видалено модератором).
все точно як рік тому: дівчина, зе енд, ай гейт майселф енд ай вонт ту дай, спроба суїциду, повторна, ще одна, голодовка, і як логічне завершення запой на два тижні.ще місяць без сексу, нормальних думок і бажання слухати когось чи комусь шось казати.
на сьогодні хзватить бо мені вже погано.
NOW_PLAYING:Slipknot-Fall