life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Все про все! » НЕНАВИДЖУ!!!!

НЕНАВИДЖУ!!!!

Сообщений 21 страница 37 из 37

21

ненавиджу людей якi живуть на Українi i базарять по москбльськи, нiби то так модно

0

22

Ненавижу вас всіх!!!! :D Йа псіх одиночька.......гиги....если чесно не люблю коли на релакси на танцполи дохера народу...гиги нема як витанцювати.......иии....шо там  ше ненавижу тупих викладачів.......патом ишо шо...иии....ненавижу коли сідае телфон а зарядити нема де......і про батарейки нелюблю в мишці...падли...але йа вже поняв фішку беру закупляю  дохера батарейок гиги :D патом ишо шо..........нелюблю алкаголіків патамушо це вже патерани люди....патом ишо шо...ииии.....ненавижу коли в мене нет пропадае....иии....страшно нелюблю рано вставати на пари....але Бог мене помилував і тепер я хожу в 2 зміну....ну пакашо всьо паходу если шо вспомню то напишу...а нарахунок мови to DjRomcio то це їхне право.....хай собы розмовляють якою хочуть.....але державна повинна бути українська....если людину пре розмовляти росийськойу,арабськойу чи буть якойу мовойу світу, то це  вже її вибыр....йа наприклад тільки за шоб людина була розвинена і знала більше мов......вот і всьо!!!

0

23

А я ненавиджу вищу математику. Сидиш півтора години, дурь в голову береться. А той недоумок шей грузу пускає.

0

24

ненавиджу бикiв якi ходять iз включеною музикою на телефонi... Чого б то я собi навушники не купив?!

0

25

Ненавижу мишку шо живе зі мною в комнаті!!!

0

26

Ненавиджу ПОПСЄНЬ!!!!!!!!

0

27

ненавиджу коли пiсля бурного сексу треба йти додому

0

28

Ненавижу коли нет відключают за неоплату гргргр

0

29

Ненавижу наркоманов! :bad:

0

30

Ещё ненавижу рутинную работу и вставать в 7 утра. :was:

Отредактировано KILLER_ARS (2007-12-27 00:34:43)

0

31

ненавиджу попсу)))

0

32

ненавиджу ранок понеділка........ненавиджу горіхи..........фу....гадость........ненавиджу малювати нігті на правій руці......бггг ))

0

33

Ненавиджу Гевика сцука

0

34

Baks написал(а):

Ненавиджу Гевика сцука

:D випав :tongue:

0

35

:evil:

0

36

ненавижу пелiканя будилъника зранку  :canthearyou:

0

37

ненавиджу коли народ по асі тобі кидає повідомлення типу розішли всім контактам і т.д.

0

Вы здесь » life in music » Все про все! » НЕНАВИДЖУ!!!!