просто я завжди готуюся до гіршого
надійся на краще, будь готовий до гіршого-)
life in music |
Правила +Bonus Правила выкладывания музыки Проблемы со скачкой Жалоба на ссылку |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Про одруження
просто я завжди готуюся до гіршого
надійся на краще, будь готовий до гіршого-)
довіряй но провіряй!!!
знаєш,нєМой,буває і похлєшшє...а може в неї ПМС,або вона передумала,бо подружка позаздрила і сказала"фас"...а може...дофіга всього може...дівчьонки-нєпрєдсказуімиє)і в них гармони грають марша)...
бгггг пояснила-) фігня це всьо...якшо хочеш, то всупереч не підеш, а лапшу вішати....нормально так..прибив б-)
Сашок прав .. єслі любить не відпустить отак просто
значит не любить...шо не ясно-все ясно!преднамєренноє вбивство 8-15!!!
значит не любить...шо не ясно-все ясно!преднамєренноє вбивство 8-15!!!
життя так сі встроєло шо більшості на то уже сі всрати...цінності умирають з часом :sorry:
які ціності ти маєш на увазі....та зара більша половина просто собі кідається словами "люблю" і нічьо...такшо фіх просциш.....вот так то.....
ну вот я прото і говорю...життя таке сказав (ла) кохаю...а правда чи нє пох
:/ да да.....але якшо ти посправжному довіряєш..т не врато задумуватись над такими питаннями....
як мож довіряти якшо 80 % з моїх стосунків ..вийшли так шо мене тупо кінули
:swoon: хм.....не наю...ну ти ж як спілкуєшся з людиною пізнаєш її дедалі краще..і ти сам починаєш їй або довіряти без сумнівів або в дечому задумуватись..якшо задумуєшся то вже є зле....тоді нема довіри не ма довіри - нема стосунків ....нема стосунків - харишся .... вот такі пироги)
занадто ти просто підходиш до цього ... ти просто не знаєш які умілі акторки є
:/ то бити їх в хребет..ту наволоч
Тараська актори акторами....все в очах)
все в очах??? ну ну ше просто не попадалися в яких і очі брешуть
Ой, а таке буваэ і то дуже неприэмне, коли тобі брешуть прямо в очі..........
Ай не опускай руки.. Просто нічьо не шукай....коли починаєш з кимось спілкуватися, не плануй нічьо, не думай про майбутне, як їй сподобатися, як причарувати....А може якраз вона тебе сама добється, тоді брехні не буде...і уж точно в очах)
як мож довіряти якшо 80 % з моїх стосунків ..вийшли так шо мене тупо кінули
ти не песиміст ...нє...так помірно...та забий ти болт, шо було , то загуло... живи сьоднішнім днем... не кідайся на першу ліпшу... о так файна діфка...і притрись, узнай її...а не мля, прівет і зразу мисля "а шо, норм баба, напевно шось получиться"...хай всьо тече як тече... а там походу зоорінтуєшся...не спіши...Юля істінну глаголіт-)
Не почина й стосунків з мислі : а шо якшо всьо так як того разу, так ніколи нічьо не получиться, нормальна девушка то зразу прочухає... а знаєш отак шоб тебе весь час порівнювали з кимось, ой як не прікол...Просто помчнай всьо заново...Нова людина, нові стосунки, новий ти) :threaten:
і не питайся в Юлі шо робити..бо вона в цей час може мене цілувати а так тобі якуто фігню трусе)) від того тік гірше) :kiss:
Отредактировано Dora4ga (2007-10-20 15:02:02)
Вы здесь » life in music » Філософія/Кохання » Про одруження