life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Все про все! » Як відпочивалось....

Як відпочивалось....

Сообщений 21 страница 40 из 47

21

А чого так? А де була? Хто зіпсував відпочинок???

0

22

2 ЮльчеГ: А шо так?

0

23

Знач так... моє море, то швидше перебування у бабулі.... ну от так склалося шо вона на Азовському живе... Кароч вона в районому центрі живе, а там на сході в такиз містах ніхера нема.....один "клуб" бггг а-ля бичка, 3 затравлених алкогольськіх кафе, причому іто в центрі) Нормальний двіж десь за 7 км від неї, там є курортне містечко, пансіонати одні, кучу приїжджих, кафух, діскобарів, ну кароч повний фарш,вечором там самий жир аколь я була з мамою, то понятно шо то всьо відпало(хоть вона у мене ше та алкоголічка))Так вот весь мій отдих це сон, потім пляж, причому на якій тре було їхати якраз в то курортне... потім на хату валити, вивареному при 50 градусів в тіні... телік, і пару партейок в карти з мамою і бабульою.... кароч отакі пироги) Так шо вся мая жизнь то була моя мобіла...Дякую Боже тому телу шо придумало сотову связь) Нікому такого отдиху не пораджу... бгггг  ) Тай ше й блін не загоріла... Можете мене до повного щастя пристрелити і всьо) :/

0

24

Ти точно оптимістка.... :D  Дійсно такого відпочинку нікому не побажаю.... А ти не могла без мамки поїхати?

0

25

ну дк могла) але я ж написала шо то до бабулі) якшо б не вона я б вобще туда не їхала, з мамою чи без)

0

26

Мені тебе жаль, чесно! :lol:

0

27

А в мене серпень бешаний канешно-))) спочатку з друзьями 11 днів жосткіх п"янок в таборі.... капітально погнались.... і є шо згадати і з чого поржати...сподобалось, даже хочу ше -))) а потім на тиждень в одесу на море... хвайний місяць видався....почащє б так-)

0

28

а де фотки?

0

29

Да почаще б так ти десь їздив) :haha:

0

30

ти його хочеш позбтися?

0

31

Нєєєєєєєєєєєєєє, хто таке дурне сказав? :haha:

0

32

Фотки тут і тут а з моря ше не виставив

0

33

А тобі не кажиццо шо офткі чуть не тут?)

0

34

а тобі не кажеццо шо на "тут" тре цокнути і покрутити скрол-)

0

35

А тобы не кажиЦцо шо я не про то писала? А про то шо на фотки э отДельна. причому тобою створена тема? Ась?)

0

36

та пофiк де фотки! Головне що вони є!

0

37

DjRomcio написал(а):

та пофiк де фотки! Головне що вони є!

Істінну глаголіш-)

0

38

оце у нас 8-9 число справлюли день нафтовика i день Надвiрни. Такого модного патi в нас ще не було. У суботi на площi Шевченка виступали Флiт, Василь Мельникович, надвiрнянська панк-рок група Авангард, Пан Пупець i на кiнець 2 години патi вiд Dj.Шура, Dj.MC Орест i Dj.Lex, першi з Релаксу, а останнiй з чогось непонятного. Було не дуже але...

0

39

Справжня туса була у недiлю 9 вересня. Не буду писати про всякi мiсцевi завиванцi, а от потiм були "Друга рiка" - таке враження що взагалi в живу не вмiють спiвати; "Бумбокс" - Андрiйко певно шось нюхнув або покурив перед виступом i наша "кохана" блондинка Тiна Кароль- в яку кидали яйця, а вона ввесь час повторяла: "Я ваша землячка". От такi були веселi вихiднi!

0

40

Мда, сьогоднi не пiшов на першу пару-не в змозi був! Вчора в 23:00 почали першим курсам робити посвяту в студенти, хто не жив в гуртожитку той не знає шо воно таке! Мутили до 5 ранку, думав шо пацани повмирають зi страху! Така веселуха була що любий квк i камедi вiддихає. Виставив би фотки але якщо їх побачить сбу то пiв гуртожитку сяде в тюрягу!

0

Вы здесь » life in music » Все про все! » Як відпочивалось....