life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Бонуси форума! » +Bonus!!!

+Bonus!!!

Сообщений 101 страница 120 из 128

101

Всім Прєтікі )))почітаф тут в бонусах шо якшо ти DJ то буш мати нік помаранчевий)))зробіть мені такій нік якшо надо то ремікси і сети залию)))

0

102

DJPavLITO написал(а):

якшо надо то ремікси і сети залию)

Надо... :pl:

0

103

DJPavLITO

SHKROM написал(а):

щоб бути доданим в цю групу вам потрібно бути діджеєм, мати дозвіл двох адміністраторів і мати достатню кількість ваших музичних творів залитих на форум.

Сети помню заливав...тер ше точно глянути, кароч від мене дозвіл маєш, питайся ше шкрома)

0

104

Дякі алекс))Шкром дай дозвіл шоб я був у групі DJ

0

105

приступай до роботи DJ PAVLITO  :sp: даю дозвіл

0

106

DJPavLITO

ти в групі DJ, маєш оранджевий нік, побачу  3 твоїх нових сета закачаних на форум, создам тобі власний розділ) дерзай

0

107

Окей вот аже майже завершив свій сетик скоро буде на форумі (напряг з назвою гггг)Alex & SHKROM ДЯКІ велике :victory: тепер я на форумі DJ :boast:

0

108

:kiss: паздравленійо)

0

109

:kiss:

0

110

мммда.цікаво ))

0

111

DJPavLITO
Вітаю

0

112

Прет всім! Кльовий сайт. Я тут новенький, і треба набрати 5 повідомлень, щоб закачати кліп  :blink:

0

113

Да до 200 сообщений очень далеко, но все же администрации респект, за проделаные бонусы!!

0

114

djdevilz написал(а):

Да до 200 сообщений очень далеко, но все же администрации респект, за проделаные бонусы!!

стараємся-)

0

115

Маю 12 повідомлень тре нафармити ше8 шоб скачати коня і ще багато багто багато чтого)))
а про 200 і не мрію

0

116

а взагалі то мабуть мабуть гарний форум, тлк я щось не застану щоб з кимось тут попереписуватися в ЖИВУ

0

117

Salema написал(а):

а взагалі то мабуть мабуть гарний форум, тлк я щось не застану щоб з кимось тут попереписуватися в ЖИВУ

это же не чат!!! лол

+1

118

Salema написал(а):

raido написал(а):

это же не чат!!! лол

+1

0

119

;)

0

120

вопрос админам: я тоже хочу вступить в  DJ's клан....для этого обязательно выкладывать свой микс или что вообще для этого нужно??? Мож я че-то не дочитал...если че: не злитесь))))))

0

Вы здесь » life in music » Бонуси форума! » +Bonus!!!