life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Бонуси форума! » +Bonus!!!

+Bonus!!!

Сообщений 81 страница 100 из 128

81

DJPavLITO

окей-)

0

82

а тут есть кто нить с россии

0

83

та десь хтось був. А тобi їх нашо?

0

84

:ex: кажисть офФТоп

0

85

i оn-off тоже:-)

0

86

Додана нова можливість на форум!

7) Графічний статус (це статус користувача будь-яким шрифтом і будь-якого кольору, статус користувач малює собі сам, статус-картинка повинна мати розміри 70 *15 мегапікселів та бути збережена у форматі gif) - щоб отримати цю унікальну можливість потрібно мати дозвіл двох адміністраторів проекту та мати особливі заслуги перед проектом!

0

87

Приємно коли адміністрація думає про юзерів +1 Так тримати  :good:

0

88

Кльопніть мені respect  . А то я і собщєнія набираю, і музику заливаю . А ви ...  :sorry:

0

89

интересненько....

0

90

:sp: :pl: Саня ти мены вже малюэш нык?

0

91

Він тобі трояндочку малює :lol:

0

92

попроси Марту хай тобі на малює на папері, приклеїш собі на монітор і буш тішитись-)

0

93

Санька , Саньок !!! За пиво кульоровиЙ Нік буде ???  :rolleyes:

0

94

хіба за пиво на цілий рік вперед)

0

95

ой бл* от буде з вишкі контрольна. Скажеш : "ну візми мені з цего числа інтеграл, та виведи мені похідну  "    :mad:
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

0

96

аун шо .... файний в мене нік?)

0

97

Додана нова можливість на форум!

10) DJ  (це нова група користувачів на форумі, якщо ви діджей пишіть в ЛС адміністрації, при достатній кількості треків, сетів залитих на форум ви будете додані в цю групу і в подальшому вам буде створено окремий розділ з вашими музичними витворами і з усіма правами на цей розділ, також ваш нік буде виділено помаранчеим кольором на форум) - щоб бути доданим в цю групу вам потрібно бути діджеєм, мати дозвіл двох адміністраторів і мати достатню кількість ваших музичних творів залитих на форум.

0

98

млин чоб чото скачать стока процедур разніх

0

99

А ти шо думав шо то всьо так просто???

0

100

Наступний раз тож собі шось намалюєш і приклеїш

0

Вы здесь » life in music » Бонуси форума! » +Bonus!!!