life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Бонуси форума! » +Bonus!!!

+Bonus!!!

Сообщений 61 страница 80 из 128

61

я не можу тобi написати! Та не парся то може бути через то шо я з телефону...

0

62

A meni hto VIP'a dast' ?  :/  ;)

0

63

Zl.Dark написал(а):

A meni hto VIP'a dast' ?

7) VIP (Very Important Person) - VIP користувач буде мати доступ до VIP розділу музики на форумі, де буде знаходитися сама нова і сама "жирна" музика! Яка на самих популярних музичних форумах інетрнету з"явиться тільки за місяць:) Також VIP користувач отримує стаус VIP ! Щоб отримати VIP, користувачу необхідно мати 300 повідомлень на форумі та мати дозвіл на VIP від двох адміністраторів проекту!

Zl.Dark -Сообщений: 144! Якшо звернути увагу на то шо ти заливав музику, то набери хотя б 200 повідомлень!

0

64

так що ше 166 повiдомлень i маєш Vip

0

65

DjRomcio написал(а):

так що ше 166

ну чого 166, якшо 66...я так як вын заливав музику, я йому дозволяю набрати тыльки 200 повідомлень.... хто шось робить для фоуму, то й тут буде мати все-)

0

66

Увага!!! нова можливість для користувачів проекту!

6) Кольоровий нік (нік виділяється одним, будь-яким, кольором на прохання користувача) - щоб отримати кольоровий нік, користувач повинен мати 300 повідомлень, та отримати дозвіл адмінстратора сайту!

Докладніше про усі бонуси, можна прочитати - ТУТ

0

67

дайте мені кольоровий нік... я знаю Павла і Абу  :lol:

0

68

Сань, можна менi темно-зеленим кольором?!

0

69

взагаліто можливість така є...але я поясню в іншій темі чого цього робити не буду-)

0

70

я каляровий  bravo

0

71

:lol:  дайте шось жерти

0

72

bravo

0

73

Чо кричиш?! Їсти і так не дам...................

0

74

падло дай шось вкушу...або дай шось поносити нам з саньою бо доношуєм мамині речі) :lol:

0

75

так носiть тодi татовi речi!

0

76

A ya bydy  zema))

0

77

:blink:  шо ти будеш?)

0

78

Питання до адмінів привів в форум друга нік DJ SILVES Дадуть якісь бонус чи ні???

0

79

DJPavLITO

Якшо він набере 20 повідомлень на форумі(без флуду), і дивлячись на то шо ти заливаєш музику статус або віп...дивись уважно, читай шо дає і вибирай-)

0

80

:good: Дякую :) йду йому скажу хай коментів побільше лишає :P як він набере 20 повідемлень то ше тобі напишу:)

0

Вы здесь » life in music » Бонуси форума! » +Bonus!!!