life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Все про все! » КaZaNtIp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КaZaNtIp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сообщений 21 страница 40 из 47

21

:O

0

22

А як же чай??????

0

23

чай на ранок)

0

24

на пахмЭл)

0

25

будім травіццо)

0

26

неа отриваЦЦо)

0

27

А коли?

0

28

в майбутньому)

0

29

я завтра) :gaga:

0

30

Певно завтра накурюсь........

0

31

А це тема про накурюсь чи про Казантіп? А?

0

32

А як там Казантіп???? І до речі накурюсь і Казантіп - це майже одне і те саме...........

0

33

я вчора приїхав з казана класно було....їдем завтра...хто зі нмою?))))

0

34

в Казань їздив? :lol:

0

35

:gaga: І я була ... 2 рази) Бггггг Надо тему саздать: Нікогда не врУ)

0

36

от так то....

0

37

Привіт... Внесу трішки розяснень, щодо цьогорічного Казантіпу...

У мене зараз у тому селі відпочивають одногрупниці тому інфа від них (провірена ними же)....

С. Поповка.... Фест Z 15..... 10 км від Євпаторії...... Величезна територія, що простягається по узбережжю....

20.07.07 --- Free pre-Party..... таке собі ознайомлення з Казантіпом (для тих хто ще не був).... Все ще уна стадії будівництва... Недобудовані танцплощадки, кафешки, бари і т.д. Половина ходить  :blink:  :blink: .... вау вау вау... Я на "казані"   :gaga: ... Інші ж вживають все хто, що тільки може щоб норм відірватись, але не тут то було... Якась обрізана вечірка вийшла без дівок (а їх дам дуже мало цього року).... Отже всі відпочиваючі сказали НЕЗАЧОТ"""" Дуже багато площадок взагалі були пустими....Убитків було багато...

Офіційне відкриття відбулось згідно вказаної дати.... Одноразовий вхід 250 грн... Віза не памятаю вже....200$///

0

38

)) всі сказали шо казантіп гафно

0

39

А я чув що на вілкриття вхід 200 грн, туди мої друзі поїхали....

0

40

мда.....класно напевно гнати собі на танцполі який ше будують :lol:

0

Вы здесь » life in music » Все про все! » КaZaNtIp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!