life in music

Объявление

Important topics

Правила
+Bonus
Правила выкладывания музыки
Проблемы со скачкой
Жалоба на ссылку

Ближайшая вечеринка
Progressive Night| 05.12| NC RELAX | life in music

Partners
ТРК Діскавері - підключення до кабельного телебачення, підключення до інтернету Довідковий портал Івано-Франківська

Counter
NEWS

Отменение ограничений и жалобы на ссылку. Подробнее
Зарегистрироваться!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » life in music » Пограємось? :) » Дім

Дім

Сообщений 81 страница 100 из 106

81

ммм...Будьом грати в мурзілкі

0

82

а то типу як???

0

83

то тіпу ...цікава гра...давай...догадайся сам))

0

84

Гм, тти ене загнала в глухий кут..... Ти ж знаєш який я збочений, ще шось не то можу подумати......

0

85

ну цікаво,що ти там придумав,збоченець)))

0

86

Ну як що придумав?! Ти дівчина гарна, симпатична, еротична....... А я тут розумієш тойво...... Ну ти зрозуміла :kiss:

0

87

заба ти!мурзілкі-дитяча гра)читаєм разом журнал "Мурзілка"...в нашому випадку...Менс Хелс)))проходим тести-робим висновкі)))а ти розглядаєш голих тьоть я читаю ,як мислять сузикі...))

0

88

А в якості голої тьоті будеш ти?

0

89

нє...я раздіваюсь в другом мєстє) дома ми поводим себе чемно,бо тож за стіклом---он віш підглядають)кушать хочеш,ромцю...?шото всі нас покинули...

0

90

хочу їсти i то дуже! I я тебе нiколи не покину

0

91

ммм...всьо...записано!задукаментіровано)))тобто це наш дім ..судя по-всєму,більше вже тут нікто не живе)
Як ти дивишся на італійську томатову зупку аля"пахмєльйон"-дуже смачно і варенички по-птічкіному фірмєнному рєцєпту?)

0

92

Тут ніхто не жив, бо літо було ....все в розєздах) Тепер вернулися..... ну кароч...наливай по 50 коньячочку.. За прієзд)

0

93

оооооооооооо....по підісяЦь....тут каГ тут))))алік нахЬ

0

94

хто наливає? Давай я наливаю, а Юля нарiже лимончик на закусочку...

0

95

опа-опа із лісу кобло підвалило...апять 25...на 5)))нажратсо і валятсо,а Ксюша прибирай...тут має бути пурєдок...спочатку мені...оту Трілу по 100,а що мєлочітсо?)))

0

96

ПОрядок потім) Спочатку випить) За збор) І ше б закурити) Хто зажигалку споганив?

0

97

німа зажигалок...усьо похавала-фіг тобі!кидай курити,бальзамопіфка!!!аніто пластерь нікотіновий на лоб!!!

0

98

ПрінімайтЄ гостя  :sp:

0

99

Візьміть ше мене до себе! Пожалуста! і піїсіть налийте, якшо можна!

0

100

не наю хто тобі тут піїсьот))))але захаді-гостєм будєш) :kiss:

0

Вы здесь » life in music » Пограємось? :) » Дім