Запитання просте
Отож висловлюємо свої думки.
Я голосував за третє. Характеристика знака зодіака, як на мене, цілком правдива, а от передбачення майбутнього по зіркам... це я сумніваюсь.
я за знаком зодіака близнюк
life in music |
Правила +Bonus Правила выкладывания музыки Проблемы со скачкой Жалоба на ссылку |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » life in music » Все про все! » Гороскоп
Запитання просте
Отож висловлюємо свої думки.
Я голосував за третє. Характеристика знака зодіака, як на мене, цілком правдива, а от передбачення майбутнього по зіркам... це я сумніваюсь.
я за знаком зодіака близнюк
Проголосував за те що "Вірю лише в характеристику знака зодіака."Бо вже тисячі раз підтверджувалося написане...По знаку зодіаку я РИБА
я проголосував за те що "Вірю лише в характеристику знака зодіака.".....як нам мене то по знпку зодіака в кожної людини інший характер..який відповідає знаку.....але в те що майбутнє по зірках або по знаку зодіака передбачають то це все МАЯЧНЯ
та ну.... маячня це все.........бггггг...Змей - риба...)))))))))))))))))
змей - риба, риба - змей))) ... гороскоп тупа фігня....я наприклад близнюк...всі близнюки вперті ., не раз переклонувався... так шо шось в цьому є, але передбачувати майбутнє, це шось з області фантастики)
а от мені не вірять ,що я Козеріг)))коза з крилами))-пігаза)
мій гороскоп тільки співпадає в цілеспрямованості і впертості-ото я!А усьо решта фіфня...
а от доречі про риб...найкращі,як на мене ммм...друзі)
Не знаю що вам не вгодив гороскоп, а от я в нього вірю! В мене майже все збувається.......
ггг класно тобы, выдкриваэш газету ы знаэш шо буде завтра
Я гороскопи не читаю, просто один знайоий розказував як їх в газеті друкують. там е встигають до випуску.... гороскоп з того тижня беруть, місяцями міняють, а ти хоч під балконами не ходи... бо сьогодні тип не сприятливий день.. А про знаки зодіаку вірю... Кожна людина має якісь певні риси притамання саме тому знаку)Я тож близнюк)))
близнюки нормальні люди..бігме
Ну а не)
:sp: :gaga:
піпєц...і нема з ким поспиричатись
раки рулять близнюків на палю!
А хто про що хоче сперичатись?
раків в офф...блізнеци на щторм))
я проголосував за друге...=-0...
что то здесь у вас не очень весло )) у нас есть такая традицые присесть на дорожку нго нет такой традицыи убрать за собой ...
Вы здесь » life in music » Все про все! » Гороскоп